Home Profetii Nostradamus
Profetii Nostradamus
Profetii Nostradamus PDF Imprimare Email
Profetii Nostradamus
Scris de irina86   
Vineri, 06 Mai 2011 07:46

Profetii ale lui Nostradamus, autor din secolul saisprezece au devenit o parte omniprezent a culturii populare din secolele XX si XI. Facand subiectul a sute de carti (atat fictiune si non-fictiune) iar profetii si Nostradamus si viata lui au fost infatisate in mai multe filme (pana acum inexacte), si viata lui si acele profetii ale lui Nostradamus continua sa fie un subiect de interes mass-media.

In era internetului, au existat, de asemenea, mai multe farse bine-cunoscute, catrene in stilul lui, profetii ca ale lui Nostradamus au fost trimise prin e-mail. Cea mai bine-cunoscuta farsa cu profetii ale lui Nostradamus de exemplu a fost cea cu atacul de la New York World Trade Center de pe 11 septembrie 2001.Entuziasti ai acelor profetii ale lui Nostradamus l-au creditat cu estimarea a numeroase evenimente din istoria lumii, inclusiv Revolutia Franceza, cresterea lui Napoleon Bonaparte, bomba atomica, ascensiunea lui Adolf Hitler si 11 septembrie 2001, atacurile de la World Trade Center.

Se fac insa regulat observatii similare cu privire la fiecare criza mondiala noua, este vorba de o tendinta de a pretinde ca "Nostradamus profetii ce tocmai s-au intamplat." Aceste afirmatii se bazeaza pe rolul de interpretare ale acestor profetii ale lui Nostradamus, de exemplu, printre presupusele profetii ale lui Nostradamus este si predictia de crestere a lui Hitler, referinta fiind facuta la Istru, numele clasic al Dunarii de Jos.

Unele surse spun ca i-a fost frica de inchizitie si de a fi persecutat pentru erezie de catre Inchizitie, dar profetii ale lui Nostradamus ori munca in astrologe nu erau in categoria lucrurilor urmarite de inchizitie si ar fi avut probleme doar daca ar fi practicat magia prntru a incuraja profetii Nostradamus.

Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 08:25
 


Sondaje

Credeti in profetiile care spun ca in 2012 va fi sfarsitul lumii?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com