Home Profetii Arsenie Boca
Profetii Arsenie Boca
Profetii Arsenie Boca PDF Imprimare Email
Profetii Arsenie Boca
Scris de irina86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 12:44

Cel ce urma a profetii Arsenie Boca, s-a nascut in 1910 in judetul Hunedoara, a si absolvit scoala primara din Brad. De mic a avut inclinatie spre singuratate si religie, o inclinatie mai mare decat puterile lui de intelegere de atunci, citindu-l in clasa a patra pe Kant.

Arsenie Boca a profetii mai multe lucruri, s-ar zice ca a profetii arsenie boca de la caderea comunismului la turnurile incendiate de la 11 septembrie si naveta Disovery.Cele doua scene, profetii ale lui Arsenie Boca sunt pleasate relativ vizibil, pe cei doi pereti de la intrarea intrarea in biserica din Draganescu, unde mai gasim si alte picturi cu profetii de la Arsenie Boca.

Arsenie Boca a profetii ca zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua in cinci colturi o sa dispara, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume. A vorbit deci si despre sfarsitul lumii.

Alte profetii ale lui Arsenie Boca, de data acesta spuse unor enoriasi si nu pictate pentru toata lumea. In aceste prefertii Arsenie Boca a spus ca Romania va fi ocupata de catre Ungaria, Bulgaria si Rusia, tot in profetii Arsenie Boca a zis ca "pe cei care ne vor ocupa va veni ploaie de foc "

Profetii ale lui Arsenie Boca au fost facute si despre Bucuresti, Arsenie Boca
A profetii ca pe Bucuresti s-a "ouat" deja de doua ori iar cand se va "oua inca o data" orasul va fi sters de pe fata pamantului, pentru ca acolo forfotesc pacatele.

Tot Arsenie Boca in profetii a spus ca sffarsitul lumii nu va fi cum ne imaginam noi, ca vom muri toti o data si apoi va veni apocalipsa. Vom muri pe rand, a profetii Arsenie Boca intre anii 1945-1946. Intr-o parte a lumii oamenii vor muri in razboie, in alta parte se va muri de inec, vor fi accidente peste accidente si boli necunoscute si fara tratament.

Ultima actualizare în Vineri, 06 Mai 2011 08:23
 


Sondaje

Credeti in profetiile care spun ca in 2012 va fi sfarsitul lumii?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com