Home Baba Vanga profetii
Baba Vanga profetii
Baba vanga profetii PDF Imprimare Email
Baba Vanga profetii
Scris de irina86   
Luni, 02 Mai 2011 06:51

Baba Vanga, pe numele ei intreg Vangelia Pandeva Dimitrova. Baba Vanga s-a nascut pe 31 ianuarie 1911 in Strumica, Imperiul Otoman , astazi Republica Macedonia si a murit pe 11 august 1996 la varsta de 85 de ani in Petrich, Bulgaria.Facand Baba Vanga profetii, a fost un mistic orb bulgar, clarvazator, si-a petrecut cea mai mare parte din viata in zona Rupite in muntii Kozhuh din Bulgaria, adeptii ei ai fost convinsi ca poseda abilitati paranormale.

Baba Vanga a fost cunoscuta ca fiind o apropiata a guvernului lui Todor Jivkov si, in mai multe randuri, ea a aparut la televiziunea publica langa el si langa alti alti oficiali de rang al Partidului Comunist.

Aceasta este casa in care a locuit si a spus profetii Baba Vanga
S-a pretins ca Baba Vanga folosea data furnizate de catre serviciile secrete pentru a castiga increderea vizitatorilor ei, desi o astfel de optiune ar fi fost cu greu pusa la dispozitia ei din cauza multor oameni care o vizitau in fiecare zi. Pana in prezent, acest lucru nu a fost investigat.

In afara de profetii,Baba Vanga a fost considerata si un vindecator, dar aceast lucru numai prin prescrierea de medicamente pe baza de plante. Potrivit ei, oamenii trebuie sa se vindece numai cu ierburi care cresc in tara in care traiesc.

Baba Vanga a prescris spalaturi cu o infuzie de ierburi si condimente, sustinand un oarecare efect benefic asupra pielii. Baba Vanga nu se opunea medicinei traditionale, desi Baba Vanga spunea ca este nesanatos a lua foarte multe medicamente pentru ca acestea "inchid usile prin care natura reface echilibrul corpului cu ierburi."

Ultima actualizare în Luni, 02 Mai 2011 08:40
 


Sondaje

Credeti in profetiile care spun ca in 2012 va fi sfarsitul lumii?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com